logopedische praktijk de ladder 
   
 

 

Vloeiendheid

Hier kan u terecht voor links naar interessante websites over vloeiendheidsproblemen.

 

http://www.asha.org/public/speech/disorders/stuttering.htm
De American Speech and Hearing Association is de beroepsvereniging van logopedisten in de VS. Deze site zit boordevol informatie over communicatieproblemen, gericht naar mensen met logopedische problemen, ouders, kinderen, logopedisten, enz. Op het hier aangegeven adres vindt u informatie over stotteren.

http://www.mnsu.edu/comdis/kuster/
De ‘Stuttering Homepage' met tal van links naar webpagina's over alle mogelijke aspecten van stotteren. Niet alle informatie is even correct. Anderzijds zijn er pagina's met schitterende informatie, waaronder getuigenissen, tips voor kinderen e.d.

http://www.stuttersfa.org
Website van de Stuttering Foundation of America

http://www.nsastutter.org
Website van de grootste zelfhulporganisatie voor mensen die stotteren in de Verenigde Staten, de National Stuttering Association.

http://www.selectivemutism.org/about-smg/what-is-sm
Dit is een website van de "Selective Mutism Group Childhood Anxiety Network", een vzw die zich bezighoudt met het voeren van onderzoek en het verspreiden van informatie over selectief mutisme.

http://www.klasse.be/ouders/23617/hanne-zweeg-op-school/
In het tijdschrift Klasse voor Ouders verscheen in september 2010 een artikel over selectief mutisme. U kan het nog steeds terugvinden op hun website.

Terug naar begin pagina

 

 

www.deladder.be    info@deladder.be