logopedische praktijk de ladder 
   
 

 

Locatie

De Logopedische praktijk "De Ladder" bevindt zich net buiten het centrum van Lier, vlakbij de ringweg, dichtbij het stadion van ‘de Lierse.'

Adres

Lispersteenweg 291
2500 Lier

Routebeschrijving

Met de auto :

 • Vanuit Mortsel: volg de steenweg (N10) richting Boechout en vervolg deze richting Lier. (dit is achtereenvolgens: Statielei – Liersesteenweg – Provinciesteenweg weg - Antwerpsesteenweg).
  U bereikt 4,5 km voorbij Boechout een kruispunt met de ringweg (R16) rond Lier.
  Die ringweg neemt u naar links (de pijlen geven richting Oostmalle aan). Op het eind van deze ringweg komt u op een T-kruispunt – u kunt niet rechtdoor. Sla daar naar rechtsaf – dit is de Lispersteenweg.
  De Logopedische praktijk “De Ladder” is iets verderop aan uw rechterkant – zo'n 100 m vóór het kerkje van Lisp.
 • Vanuit Duffel: neem de N14 (Liersesteenweg) naar Lier, tot u na 4,5 km het kruispunt met de ringweg (R16) rond Lier bereikt.
  Neem deze ringweg naar links, en blijf rijden (u passeert enkele kruispunten) tot u aan het eind van deze weg (ca. 4 km) op een T-kruispunt komt – u kunt niet rechtdoor.
  Sla daar naar rechtsaf – dit is de Lispersteenweg. De Logopedische praktijk “De Ladder” is iets verderop aan uw rechterkant – zo’n 100 m vóór het kerkje van Lisp.
 • Vanuit Zandhoven: neem de N14 en blijf deze volgen gedurende ca. 14 km richting Lier. (dit is achtereenvolgens: Liersebaan – schuin links de Oostmalsesteenweg op – Liersesteenweg).
  U bereikt aan het eind een kruispunt waar u rechts de ringweg rond Lier (R16) op kunt. Doe dit niet; rijd gewoon rechtdoor, de Lispersteenweg op. De Logopedische praktijk “De Ladder” is zo’n 500 m verderop aan uw rechterkant – zo’n 100 m vóór het kerkje van Lisp.

Een afdrukbare versie van de wegbeschrijving met plannetjes (pdf 208 KB) en een afdrukbare versie zonder plannetjes (pdf 36 KB) zijn eveneens beschikbaar.

Om ze te openen, te bekijken en te printen moet u beschikken over Acrobat Reader®. Dit programma is gratis beschikbaar op de website van Acrobat. Druk hieronder op de afbeelding en u wordt automatisch doorgestuurd naar de pagina waar u de laatste versie van Acrobat Reader® gratis kunt afhalen. Als het reeds op uw computer is geïnstalleerd hoeft u dat natuurlijk niet opnieuw te doen.

Get Adobe Reader

Om het document in uw browser te openen drukt u gewoon op de link. Om het document op uw harde schijf op te slaan drukt u op de link met uw rechtermuisknop en kiest u 'Save Target As...' of 'Doel Opslaan Als...'.

Terug naar begin pagina

 

Met de trein :

Te voet is het zo'n 20 minuten stappen vanuit het station van Lier naar de Logopedische praktijk ‘De Ladder'. U wandelt in dat geval het tunneltje onder de sporen door naar de overkant van de sporen, en neemt daar aan uw rechterkant de Spoorweglei (die naast het spoor loopt).
Zo'n 500 m verderop komt u op de Lispersteenweg uit, die u neemt naar links. Blijf deze volgen, het stadion van S.K. Lierse en het kerkje van Lisp voorbij. 100 m voorbij deze kerk, aan dezelfde kant, vindt u de Logopedische praktijk ‘De Ladder'.

U kan vanaf het station ook de bus nemen. Neem bussen die richting Ranst, Broechem, Oostmalle, Zandhoven… gaan.

Informatie over reistijden per trein (NMBS) kan u vinden op :
http://www.b-rail.be

Informatie over reistijden per bus (De Lijn) vindt u op :
http://www.delijn.be

Terug naar begin pagina

 

 

www.deladder.be    info@deladder.be